FME-CWM

FME is Nederlands grootste ondernemersorganisatie in de technologische industrie. FME is actief belangenbehartiger voor haar leden op nationaal en internationaal niveau, biedt dienstverlening aan individuele lidbedrijven en aan clusters van lidbedrijven en ondersteuning aan 120 brancheorganisaties.

NVKL

De Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling (NVKL) is de representatieve werkgeversorganisatie van ruim 500 bedrijven in de professionele koudetechniek, luchtbehandeling en airconditioning.

NKI

De NKI is de belangenbehartiger voor producerende bedrijven in de koeltechniek. NKI-leden produceren hoogwaardige koeltechnische oplossingen die nationaal en internationaal hun weg vinden naar een groot aantal toepassingsgebieden.

Eurovent

Eurovent, the European Committee of Air Handling and Refrigeration is the representative of the European refrigeration, air conditioning, air handling, heating and ventilation industry and representing trade associations from European and non-European countries.

NVLG

De Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Grootkeukenapparatuur (NVLG) vertegenwoordigt fabrieken, importeurs, projectbedrijven en servicebedrijven op het gebied van grootkeukenapparatuur die actief zijn op de Nederlandse markt.

Milieu Centraal

Stichting Milieu Centraal is een onafhankelijke voorlichtingsorganisatie die consumenten praktische en betrouwbare informatie biedt over milieu en energie in het dagelijks leven. Milieu Centraal werkt samen met maatschappelijke organisaties, bedrijven, de overheid en vele media.